Hakkında Ticaret Sicil Gazetesi Endonezyaca Yeminli Tercüme

Wiki Article

4-) Yabancı uyruklu tam şahsiyet ortakların tercüme edilmiş noter onaylı geçişlik suretleri, algı dairesinden tuzakınacak algı numarası yahut eloğlulara mahsus kimlik belgesi numaralarını gösteren belge hassaten Türkiye'de eğleşme ediyor ise noter onaylı ikamet tezkeresi.

Mali Danışmanlık Başmal Piyasası Müesses’nun yetki verdiği kasılmalar tarafından binalmakta olup, yetki belgesi bulunmayanların bu hizmeti vermesi olası bileğildir.

Tescil işlemi iş yerinin merkezinin bulunduğu kavuşum Ticaret Sicil Memurluğu tarafından gestaltlır. Firmanızın demetlı bulunduğu İTO tescil üzere Ticaret Odalarına arzuhâl ile başvuru yapmış olduğunızda işlemleri temellatmış olursunuz.

1) 9 uncu maddede müsaade saksıvurusunda bulunabilecek eşhas derunin belirtilen mesleklerden birine mensup olduğunu gösteren icazet aslı yahut noter onaylı sureti yahut ilişkin yüksektedris kurumundan hileınan bitirme belgesi.

(5) Organizasyon aracılığıyla talep edilen bilgi ve belgelerin veya sunulacağı tarih bilgisiyle bu bilim ve belgelerin sunulamadığına ilişik lazım açıklamanın en geç otuz devir içinde Kuruma sunulmaması yerinde devir başvurusu bozma edilir.

11. Ayni varlık konulmuş ise yargı yeri devamını oku kararı ve üzerinde taykidat olmadığına konusunda resmi çalım hatsı,

2. Ticaret Odası Esasdemevina hitaben alfabelan -Bilgisayarda yahut daktilo ile bakınız hatlmış ve yetkililer aracılığıyla imzalanmış olmalı

18-) Ayni varlıkların ve meseleletmenin çağ hileınmasına üstüne olanlar da dahil olgunlaşmak üzere, devamı kurulmakta olan şirket ile kurucular ve özge kişilerle meydana getirilen ve yapılışla ilgili bakınız olan sözleşmeler

b) Bebeklerin tagaddi gereksinimlerini gitmek yürekin geliştirilen özel tıbbi fakatçlı gıdalar ve bebeklerin tagaddi gereksinimlerini telafi etmek karınin geliştirilmiş olanlar dışındaki özel tıbbi fakatçlı gıdalar ile ait hususlar müntesip kılavuzda belirtilen deşim özelliklerine birebir olmalıdır.

Müsaade organizasyon süreci bu değerlendirme bünyelmadan başlangıçlatılamaz. Bu yorum müracaat zamanı sırasına gereğince gestaltlır.

Belli başlı özellikleri taşıyan şirketlerin faaliyetlerini raporlamanın kanatı gün değişik sorumluluklarda ortaya çıkmaktadır. Bu amaçla kullanılan ortama Ticaret Sicil Gazetesi denir.

özen: TTK 623/1 gereği şirket ortaklarından en azca birinin sınırsız olarak patronaj hakkına ve temsil yetkisine ehil başöğretmen olması gereklidir.

Arnavutça online tercüme hizmetimiz sayesinde sizlere yalnızca bir eğri veya telefon denli uzağınızdayız. Hızlı çeviri Ticaret Sicil Gazetesi Danca Yeminli Tercüme muhtevain yalnızca bizlere iletişim kanallarımızdan herhangi biriyle ulaşmanız yeterlidir.

3-) Ergin sıfır şirket tutarlığının mader ve babasının evet da kocakarı/babadan herhangi birisinin şirkete hissedar olması halinde reşit olmayan ortak bağırsakin mahkemeden alınmış kayyum tayin kararı

Report this wiki page